Ikut ikut

Saturday, August 18, 2012

Kemeriahan Di Bulan Ramadhan :'D

Pejam celik pejam celik dah nak raye kan. Esok dah raye dah ni. Preparation takdelah sangat. Sikit sikit je. Huhu kat office sume orang apply cuti tuh. Aku je tak apply. Tapi aku apply Isnin selepas dyeorang sume cuti sakan seminggu tu. Yelah giliran aku pulak lah kan nak cuti. Hihi. Seronok and meriah ramadhan ni kat office PDJL tu. Huhuhu. Sangat meriah. Dengan kakak2, abang2 and pegawai2 kat situ yang friendly abisss. Eheemm and and and Tuan DO yang sentiase senyum (teringat lagu najwa latif and sleeq, *senyuman mu menawan menawan...*) :D hehe

Disaat2 kegembiraan tu ade jugak kesedihan. Yelah sedih Kak Zurai last kat situ minggu ni. Sedih kot.. Lepas ni dah kurang kawan aku kat situ. Pastu dah takde kawan nak ajak jenjalan and bergambar bersame lagi. Zarina ngn Tasha tak suka jalan sangat. Eh yeke tak suke? Hahaha. Kak Zurai good luck for your degree at Shah Alam. Wish you happy with family and your PakCik lah. I mean hubby. Hehe.

Ni lah kemeriahan disaat2 akhir sebelum raye. :D

Aku takde nih. yele aku kan camerawoman :D
Puan Siti Fahaniza
Kak Zila dan Kak Kama
Kak Nora
Abang Daus
Kak Nadia
Puan Su
Kak Leha
Cik Mus
Kak Su
Kak Fiza



Abang Fitri
Puan Noora
Cc Siti Sahara
Kak Ida
Abang Wafi
Abang Azley
Ecah dan Atin
Cc Tapa
Atin, Ecah, Kak Zurai, En. Rijal, En. Fitri dan Azam

Di Majlis Berbuka Puasa Bersama Tuanku

Yeeeaaaa first time ni nak pegi buat activity luar. Yelah sebelum ni buat keje dlm office je kan. So sekarang dapat lah melebarkan sayap. Hahaha. Lebar ke? Mane ade lah.

Buai laju laju... aku nak kawen dengan anak rajaaaa... Eceeehhh teringat cerita Bawang Merah Bawang Putih ni. hehe. Kemain lagi hati *dancing* gitu. Yelah dapat tengok Tuanku and keluarganya. (paling penting anak Raja) hahaha. Merepek tak sudah lah. hihi

Btw malam berbuka puasa tu sangat seronok, kelakar and meriah. Ramai orang tu. :D

Kagum kejap ^_^
Menyempat lagi sebelum mulekan keje. :D
Haaa operasi bermula :D
Busy sangat nih. hehe
Nampak tak kebusyan nye disini :D
Wah wah wah :D
Encik-Encik Polis :D
Orang Kuat nih :D



Tuan DO. Comel kan? hehe :D
Orang paling busy nih. :D
Penat duduk dulu. :p



Polis iring Tuanku :D

Kesian muke muke yg lambat berbuka :D
Bukan men suko Abg Daus majlis dah abis. haha

Friday, August 17, 2012

Semakin Hari Semakin Bertambah

Hhhooooiiiii. Wah agak kasar menyapa tu. Hihi. Okay dah bape lame aku tak update blog? Dah bape lame jugak aku praktikal kat PDJL tu? Aku pun tak pasti. Malas nk kira dah. Tak terkira dah. Hihi. Yuppps seperti korang tgk tajuk entry kali ni, mesti korang tertanye2 nih. Bertmbh ape kan. Anak? rindu? gemok or what so ever lah kan. Hehe. Actually bertambah pelajar2 praktikal kat PDJL ni. Aku dah buat pengiraan tolak tambah bahagi sume kira kira hampir 14 org kot yg berpraktikal kat situ. Ni nanti masuk sorang lagi. Ramai kan. Huhu. Ramai2 tu mmbuatkan kerja2 kteorg sume berkurangan. T_T Nsb bek aku sentiase ade keje. Klu tak duduk lah melangok je. Hehe

Btw meh aku kenalkan dyeorang2 yang berpraktikal same meh. Hehe

Aku, Zarina, Kak Zurai and Tasha :D
Kak Zurai lagi, Aisyah and Fatin :D
Ignore 2 person in the picture. haha. Dari kanan Suhaida :D
Ignore again the 2 person. Zaidi. :D
Azam :D
Okay ni je gambar yg dapat kongsi, pelajar praktikal yg len sume kat bawah. yg ni je duduk kat atas. hehe